Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Хаваи

Имоти за продажба в Хавай

Хавай е изолиран вулканичен архипелаг в централната част на Тихия океан. Островите са известни с дивите пейзажи на скали, водопади, тропическа растителност и златни, червени, черни и дори зелени пясъчни плажове. Хонолулу е столицата и е най-гъсто населен град и се намира в Оаху.

Те са също една от двете държави с Аляска, които не принадлежат към така наречените съседни САЩ.

Основните острови на архипелага са осем: Ниихау, Кауай, Оаху, Молокай, Ланай, Кахулауе, Мауи и остров Хавай. Последният е и най-големият и често се нарича "Големият остров", за да се избегне объркване с държавата.

Хавай е 50-та американска държава и най-новата държава, добавена през 1959 г. Хавай е единствената държава в Америка, която се състои изцяло от острови.

С малко над един милион жители на островите, той е осмият най-малък щат в Америка и 11-то място с най-малко население.

Фактът, че населението не е голямо, може да се дължи отчасти на високите разходи за живот и високите данъци, свързани с Хавай. Жителите плащат почти три пъти повече от средното за страната.

През февруари Министерството на труда и индустриалните отношения обяви, че Хавай са добавили 2300 работни места през февруари, а коефициентът на безработица е 2.1%. Той е един от най-ниските нива на безработица в страната.

 Какво означава тази комбинация от скъпи имоти за продажба в Хавай, скъпите разходи за живот и малко население за Хавайския пазар на недвижими имоти през 2018 г.? Пазар за купувачи или рай за продавачите на имоти за продажба в Хавай? Дали хавайският пазар на недвижими имоти е на върха на важна вълна или е на ръба на бедствието?

В класацията на стоте метрополни области в САЩ град Хонолулу се класира на 67-о място по очаквани продажби на жилища и ръст на цените. Той отбеляза ръст в цената от 3.11% и ръст на имотите за продажба на Хавайските острови с 1.43% за изминалата година.

Цените на имотите за продажба в Хавай, цените на еднофамилните къщи в Оаху са нараснали с 2,7% от 2016 до 2017 г. и експертите прогнозират, че средната цена може да се повиши през 2018 година.

Хавайският пазар на недвижими имоти отдавна е в постоянно състояние на празнуване или глад. Той е идеален за ултра-богатите, които търсят най-продаваните имоти за продажба на Хавайските острови, но често може да предостави няколко възможности за население, което е най-често заето в индустрията за услуги и хотелиерство. 2018 може да се промени, тъй като повече инвеститори се обръщат към имоти, притежавани от Хавай, които са по-малки от само две и триста квадратни метра, като средство за осигуряване на по-достъпни жилища.

Най-добрите места за живеене в Хавай са Хонолулу, това е най-големият град в Хавай и неговото име означава "защитено пристанище" и се радва на някои от най-високите нива на живот на всеки град в страната и ниска престъпност. Позицията на града й позволява да действа като врата към туризма за останалите острови.

 Пая е любимото място за много хавайци, защото е по-малко туристически и автентичен град.

Малкият пазар Paia прави по-трудно да се предскаже, че пазарът на Хонолулу, който е регистрирал малки, но постоянни увеличения.

Хавай изглежда свободен да се наслади на друга година на стабилен растеж по отношение на средните стойности на имоти за продажба в Хавай и ще остане един от най-скъпите места в страната.

  •  
    Преместване на Хавай. Емигранти и живеят в Хавай

        Кой от вас никога не е мечтал, дори за момент, да прекара живота си в релаксация? Може би в едно от тези прекрасни места, където е невъзможно да не бъдеш екстатичен. И ако ви казахме, че закупуването на имот в някое от тези места може да се окаже решение на ежедневната монотонност? Да, дне ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 42789

За продажба Морски курорт, Хаваи, Honolulu, Honolulu, 91-982 OLOLANI STREET

397,924,720.24BGN
За продажба
Морски курорт

2.23 m²
Хавайско стандартно време
Cod. 10574

За продажба Къща, Хаваи, Honolulu, Honolulu, Honolulu

8,499,310.27BGN
За продажба
Къща

790 m²
Намалени от $ 8.000.000. Частен жилищен яхтеното пристанище / голф общност.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB